Umeå Fotbollsfestival 2020 inställd!

Umeå, 2020-04-23


Det är med enorm sorg och besvikelse som styrelsen i Mariehem SK tvingas meddela att 2020 års upplaga av Umeå Fotbollsfestival inte kommer att kunna genomföras. Den rådande pandemin omöjliggör turneringen som samlar tusentals spelare, ledare, domare och åskådare från olika delar av Europa. Vi behöver alla hjälpas åt för att minska smittspridningen, och i och med detta beslut vill naturligtvis Umeå Fotbollsfestival dra sitt strå till stacken i detta livsviktiga arbete.

Vi är väl medvetna om att beslutet kommer att tas emot med besvikelse bland spelare, ledare, domare, åskådare, samarbetsföreningar och samarbetsparters, men vi hoppas på förståelse för den utmaning samhället står inför. Hur roligt det än må vara att se glädjen i de tusentals deltagarnas ögon, så kan vi inte riskera människors hälsa.

Alla anmälda lag kommer att få ett erbjudande om att flytta över sin anmälan till nästa års turnering, 29 juli-1 augusti 2021, alternativt få sina avgifter återbetalda. Umeå Fotbollsfestival mejlar alla anmälda lag fullständig information kring detta. För att återbetalningar ska vara möjliga att genomföra måste lagen ha meddelat detta senast 2020-05-15. Uteblivet svar innebär att anmälan automatiskt flyttas över till 2021 års turnering.

Ta hand om er så ses vi 29 juli-1 augusti 2021!


Se filmen från UFF 2019 här:

Kommentarer